Promotieteams Car2Go social campagne - Juice Promotions

De Smurfen characters fotomarketing

Fotomarketing met De Smurfen

De smurfen maken hun eerste 3D-reis naar het grote doek. Om meer bekendheid te krijgen voor de film heeft Sony Pictures in samenwerking met J.u.i.c.e. Promotions op verschillende bekende plekken in Nederland “De Smurfen” ingezet zodat kinderen op de foto konden met onze blauwe vrienden. De foto’s werden online gezet op een speciaal gemaakte site www.desmurfen-film.nl zodat de ouders en/of de kinderen deze konden downloaden of doorsturen.

Naast de character-pakken verscheen zo nu en dan ook de grootste Smurf ter wereld. Deze Smurf is in totaal 11 meter hoog en valt nogal op. Zo stond hij spontaan langs de route tijdens de Nijmeegse Vierdaagse en stond hij tijdens “Global Smurf Day” op de boulevard van Scheveningen.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:      
Dit project delen via:

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK