Hostess Service - Juice Promotions

Delifrance – Hostess service Vakantiebeurs

Delifrance – Hostess service Vakantiebeurs

J.u.i.c.e. Promotions zet regelmatig promotors in om zoveel mogelijk traffic naar de verschillende Delifrance restaurants in Nederland te genereren. Tijdens de Vakantiebeurs werden Delifrance-promotors ingezet op de stand van VacanceSelect. De promotors waren gekleed in bakkersuniform, deelden flyers uit aan de beursbezoekers en stimuleerden hen om spoedig gebruik te maken van de speciale beursactie: 2e croissant gratis.

Werkzaamheden

Délifrance houdt zich bezig met de productie en verkoop van Franse bake-off bakkerijproducten in zowel diepvries als zuurstofarm. Kenmerkend is dat deze producten volgens authentiek Franse receptuur en van de beste grondstoffen worden vervaardigd. Het belangrijkste product in de café-restaurants is de sandwich. Naast de sandwiches zijn de viennoiserie producten ook belangrijk in het assortiment, dit zijn heerlijke zoete lekkernijen met een Frans tintje, deze zijn zowel warm als koud beschikbaar.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK