Promotiebureau gebruikt merchandising - Juice Promotions

Douwe Egberts merchandising sinterklaasactie

Sinterklaas is in ons land!

Ook deze maand heeft J.u.i.c.e. Promotions Xyclope Service Merchandising mogen ondersteunen in een aantal leuke Merchandise acties, waaronder de C1000 Sinterklaas actie. Deze actie stond in het teken van het promoten van koffiemerk Douwe Egberts. Deze speciale Sinterklaas actie speelt in op de feestelijke periode in ons land en vindt plaats in de supermarkten van C1000.

Douwe Egberts Sinterklaas display

Op 12 november heeft Xyclope voor haar klant Douwe Egberts met personele ondersteuning van Juice bij alle C1000 supermarkten in Nederland een mooie Sinterklaas display mogen plaatsen om in de sfeer van de feestelijke periode van de Sint te komen. Na plaatsing werd deze afgevuld met de alom bekende Douwe Egberts sinterklaas boekjes. De actie trok veel bekijks.

Kortom; ook dit jaar was de promotieactie van Xyclope Service Merchandising en supermarktketen C1000 weer een groot succes!

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK