Flyer actie studenten en reizigers - Juice Promotions

Flyer actie Lancering Vouchercloud in Nederland

Flyer Actie

Voor de lancering van Vouchercloud hebben we een grootschalige flyer actie opgezet.  Tijdens deze actie hebben we in vier dagen tijd vele duizenden flyers uitgedeeld onder studenten en reizigers. De app is na onze flyer actie vaak gedownload, dus we kunnen concluderen dat het een succesvolle actie was.

Vouchercloud

Vouchercloud is Europa’s grootste aanbiedingen-app met exclusief voordeel. Een in Engeland bewezen succes, waar de app door meer dan drie miljoen mensen gebruikt wordt. Vanaf nu is Vouchercloud ook beschikbaar in Nederland.

Geniet meer, besteed minder. Dat kan met Vouchercloud!

Het vertrekpunt naar bijzondere aanbiedingen, slimme acties en scherpe kortingen bij jou in de buurt. Gezellige Café’s, Tredy lunchrooms, maar ook leuke restaurants. Of om jezelf te verwennen met een verrassend dagje uit, wij hebben de beste deals voor je!

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:  
Dit project delen via:
Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen? Neem contact op met onze Resmelay!
Mail Resmelay | Onze Algemene voorwaarden

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK