Guerrilla marketing voor Tele 2 Fiberspeed

Tele2

Tele2 is een Zweedse telecomaanbieder die ook in Nederland vaste en mobiele datanetwerken, internetdiensten en telefoniediensten levert. Ze introduceerde 1 september als eerste in Nederland de volgende generatie breedband internet op basis van VDSL. De dienst heet Fiberspeed en geeft klanten tot 60 Mb/s downloads- en 6 Mb/s uploadsnelheid. Tele2 is de eerste telecomoperator die deze technologie voor consumenten aanbiedt.

Guerilla marketing

De tamtam werd onder andere veroorzaakt door J.u.i.c.e. Promotions! Wij hebben met een sterke guerrilla marketing campagne in grote delen van Nederland voor veel lokale publiciteit en bekendheid gezorgd. Deze campagne gaf Tele2 de kans om zeer gericht, per wijk, te werk te gaan. De Fiberspeed dienst van Tele2 is op wijkbasis beschikbaar in Nederland.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:  
Dit project delen via:
Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen? Neem contact op met onze Stephanie!
Mail Stephanie | Onze Algemene voorwaarden

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK