roadshow - Juice Promotions

Kilroy studentenreizen Roadshow Explordinary Tour

Rijdend Reisbureau

Tussen 11 april en 4 juni organiseert J.u.i.c.e. Promotions voor Kilroy een tour langs maar liefst 13 steden in een volledig gepimpte Volkswagen bus, op zoek naar reislustige backpackers die hun (wereld)reis willen plannen. We hebben de VW bus namelijk ingericht als rijdend reisbureau, waar je gedurende de Explordinary Tour elke dag terecht kunt voor boekingen en vragen.

Kilroy

KILROY is een bedrijf dat gespecialiseerd is in op maat gemaakte (back-pack) reizen voor jongeren en studenten. Kilroy richt zich op de ondersteuning van jongeren en studenten die het leven verkennen door middel van reizen en studeren. Of het nu gaat om het rond de wereld reizen of het onderwijs in het buitenland is het Kilroys doel om je dromen waar te maken. J.u.i.c.e. Promotions helpt Kilroy hierbij!

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK