Eventteam Malibu met DJ en danseressen- Juice Promotions

Malibu – Add some Caribbean spirit to your party!

Malibu eventteam

Add some Caribbean spirit to your party! In Nederland denken we best een feestje te kunnen vieren, maar je kan nog altijd iets leren van de spirit op de Caribbean bijvoorbeeld, want daar lijkt het feesten wel uitgevonden. Vandaar dat Malibu de kenner op dit gebied (Mr. Yoyo) heeft ingevlogen om ons de fijne kneepjes van ’t feesten bij te leren. Samen met zijn gehele entourage; twee danseressen, een mobiele DJ, en een Shakerboy, vallen ze spontaan op feestjes binnen om de feestvreugde te verhogen.

Eventteam

Malibu heeft een actie in het leven geroepen waarbij de Malibu crew onder leiding van Mr. Yoyo verschillende verjaardagspartijen in Nederland komt opleuken? met danseressen, een mobiele DJ, en een Shakerboy. Stap 1 is het genereren van websitetraffic door middel van fotomarketing. Eenmaal op de website kunnen mensen die binnenkort jarig zijn en een feest geven, zich inschrijven om zo kans te maken dat de Malibu crew bij hen thuis komt om het feest een flinke boost te geven.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK