Merchandising POS Disney Toys XL - Juice Promotions

Merchandising Disney installatie displays Toys XL

Toys XL

Toys XL is een bekende speelgoedketen in Nederland. De producten van deze speelgoedwinkels zijn gerangschikt naar leeftijd, geslacht, prijs en thema.

POS-materiaal

Toys XL kiest voor grote indrukwekkende semi-permanente displays in haar winkels. De displays met prachtige lichtjes geven extra aandacht aan de “Princesses” collectie die binnen Toys XL verkrijgbaar is. De displays maken gote indruk op hun klanten, zowel de kinderen als hun ouders!

J.u.i.c.e. Promotions realiseerde met een merchandising opdracht de installatie van de displays en ander POS-materiaal op locatie. Het betrof hier een technische installatie. Onze merchandisers draaien daar hun hand niet voor om!

Wilt u meer informatie over POS-materiaal? Kijk dan op onze POS pagina of neem contact op met J.u.i.c.e. Promotions.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:
Dit project delen via:
Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen? Neem contact op met onze Stephanie!
Mail Stephanie | Onze Algemene voorwaarden

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK