Modellen Ralph Lauren geurpromotie

Modellen Ralph Lauren geurpromotie

Deze nazomer presenteert Ralph Lauren een nieuw team van parfums: The Big Pony Collection. Deze collectie bestaat uit vier geuren die staan voor de belangrijkste passies van jonge mannen: #1 Sport, #2 Seduction, #3 Adventure, #4 Style.

Zaterdag 4 september stonden de PC Hooftstraat in Amsterdam en de Lijnbaan in Rotterdam in het teken van de vier nieuwe geuren. Teams van modellen, gekleed in Big Pony stijl, reden rond in vier Luxe Ralph Lauren cabrio’s en lieten de passanten de geuren ervaren. Andere teams deden hetzelfde voor de deur van ICI Paris XL en genereerden op die manier extra winkelbezoek. En extra omzet, want beide filialen verkochten veel meer Ralph Lauren dan op een gewone zaterdag.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:
Dit project delen via:

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK