Instore sampling Albert Heijn supermarkt - Juice promotions

Ovomaltine instore sampling

Instore sampling Ovomaltine bij Albert Heijn

Ovomaltine heeft crunchy pasta die tegelijkertijd smeuïg en krokant is én chocoladepoeder waarmee je een heerlijke warme drank kan maken. Het merk is ontstaan in 1904 uit de legendarische samenvoeging van granen en chocolade, met het oorspronkelijke doel om ongezonde voeding te bestrijden. Deze unieke smaak bevindt zich in de twee producten van het merk.

Sample

Om Nederlandse consumenten kennis te laten maken met Ovomaltine, heeft J.u.i.c.e. Promotions het product gesampled bij de filialen van Albert Heijn. Vanwege de beperkte distributie en een doelstelling die niet gericht was op directe verkoopt, was de keuze voor instore sampling een logische. Met deze instore sampling hebben we ontzettend veel consumenten bereikt, vaak wel drie keer meer dan met een Instore demonstratie!

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:
Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen? Neem contact op met onze Resmelay!
Mail Resmelay | Onze Algemene voorwaarden

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK