Promoteams en storetraffic KPN Zonnesteekweken

KPN Zonnesteekweken

Het is weer zomer en dus tijd voor de KPN Zonnesteekweken! In de winkels van KPN krijgen de klanten enorme kortingen wanneer het zonnig is, want de temperatuur is het kortingspercentage! Nog meer reden voor de consumenten om te wachten op een warme dag en dan massaal naar de KPN-winkels te gaan en te profiteren van de hoge temperatuurskortingen!

Store traffic

J.u.i.c.e. Promotions verzorgt voor KPN de promoteams om extra traffic naar de winkels te generen, ook in tijden van zonnig weer. Dit doen we op verschillende manieren welke lokaal aansluiten bij de behoefte van de betreffende vestiging. Dit jaar zijn ruim 35 teams de steden ingetrokken voor een flyeractie en plaatsen van flyers onder ruitenwissers van geparkeerde auto’s. Alles om het publiek te attenderen op het bestaan van de KPN Zonnesteekweken: de weken waarin hoge kortingen een feit zijn.

J.u.i.c.e. Promotions

Fieldmarketing bureau J.u.i.c.e. Promotions helpt u graag met het ontwikkelen en uitvoeren van station sampling en andere activiteiten op station. Wij verzorgen het gehele traject van vergunning tot evaluatie.

Bel ons op 020-5813070 of vraag informatie aan.


Categorien:
Dit project delen via:

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK