Promotiedames - Juice Promotions

Promotiedames Discovery Channel bungeejump

Promotiedames Discovery Channel bungeejump

Voor de aankondiging van het openingsfeest van de Ziggo Studio in Utrecht heeft Ziggo J.u.i.c.e. Promotions ingeschakeld. Eind augustus reden er een week lang dagelijks vijf Segway-billboards van Ziggo door Utrecht, bestuurd door J.u.i.c.e. promotors. Het was voor het eerst dat J.u.i.c.e. Promotions de Segway-billboards inzette en het leverde op straat louter positieve reacties op.

Feest

Ook voor het feest zelf, 2 september op het Vredenburg, leverde J.u.i.c.e. Promotions hostesses en promotieteams. Het was een spectaculaire toestand waar bezoekers o.a. konden genieten van voetbalspellen onder begeleiding van FC Utrecht-spelers, gratis bungeejumpen met Discovery Channel en een fotoshoot met bluescreen met Film1 en het Nederlands Film Festival. Ook Discovery Channel had J.u.i.c.e. Promotions ingeschakeld; bij hun bungeejump-kraan stonden promotiedames om goodiebags van de radiozender uit te delen met een reismagazine, bidon en keycord erin. De waaghalzen maar ook de minder roekeloze passanten kregen een goodiebag, zodat iedereen een leuke herinnering aan Discovery Channel mee naar huis kon nemen.

Bekijk hier het filmpje van het promotieteam, de Segway Billboards en het openingsfeest.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:  
Dit project delen via:

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK