Promotieteams van promotiebureau - Juice Promotions

Promotieteams Agis Rookvrijpolis

Promotieteams Agis Rookvrijpolis

Zorgverzekeraar Agis heeft begin dit jaar een collectieve polis voor niet-rokers en voor mensen die willen stoppen met roken geïntroduceerd met de toepasselijke naam “Rookvrij polis” . De verzekeraar wil mensen die overwegen te stoppen met roken met de nieuwe verzekering een zetje in de rug geven. En niet-rokers erkenning bieden voor hun gezondere leefstijl. Omdat 1 juli het rookverbod in de Nederlandse horeca van start ging, een mooi moment om de speciale verzekering extra in het zonnetje te zetten!

Promotieteams op pad

J.u.i.c.e. Promotions heeft in opdracht van Agis promotieteams op pad gestuurd om de rookvrij polis te promoten. In combinatie met toiletreclame en Boomerangkaarten in horecagelegenheden, hebben de teams de aandacht van menig bezoeker gepakt. Had men interesse, kon men een smsje met e-mailadres sturen naar een speciaal nummer en men ontving dan automatisch een email met alle informatie. Met het versturen van het smsje maakte men ook nog kans op het winnen van een Nintendo Wii!

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK