Promotieteams Car2Go Amsterdam - Juice Promotions

Promotieteams Car2Go delen informatieboekjes uit

Car2go

Car2go is autorijden in Amsterdam zonder de hoge kosten van autobezit en zonder CO2 uitstoot. Je kunt in een elektrische Smart stappen zonder te reserveren. Revolutionair!

J.u.i.c.e. Promotions werkt al vanaf de introductie van Car2go in Amsterdam zeer succesvol samen. Per stadsdeel verzorgt J.u.i.c.e. Promotions de diverse promotieacties en promotieteams.

Informatieboekjes

In juni en juli 2012 was het de beurt aan Amsterdam Zuidas/WTC en Amsterdam Nieuw-West om kennis te maken met de voordelen van Car2go. Met een Car2go Smart en door middel van het uitdelen van informatieboekjes aan geïnteresseerden en potentiële Car2Go rijders werd een zeer grote groep bekend gemaakt met de geldende voordeelacties.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:    
Dit project delen via:

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK