Promotieteams Rijkswaterstaat Texel

Promotieteams Rijkswaterstaat Texel

Elk jaar wordt door Rijkswaterstaat Texel de kustlijn van Nederland onderhouden. Door middel van zandsuppleties (het opspuiten van zand) wordt het zand op de stranden en onder water vlak voor de kust weer aangevuld. Een betrouwbare kust beschermt het achterliggende land en daarmee waterwingebieden en natuurgebieden. Zo wordt en blijft Nederland een veilig, beschermd land!

Bewustmaking kustlijnzorg

In opdracht van Rijkswaterstaat hebben promotieteams gratis zonnebranddoekjes uitgedeeld om de strandgangers bewust te maken over de kustlijnzorg van Rijkswaterstaat. De mensen werden proactief aangesproken en door middel van een flyer verwezen naar de website: www.rijkswaterstaat.nl/kustlijnzorg. Net als Rijkswaterstaat hecht J.u.i.c.e. Promotions groot belang aan het schoonhouden van de natuur. Tijdens en na de promotieacties werden de promotieteams daarom ingezet om alle rommel op het strand op te ruimen.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:  
Dit project delen via:

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK