ReversedGraffiti - J.u.i.c.e. Promotions

Reversed Graffiti guerrilla marketing

Reversed Graffiti

Hondenpoep, zwerfvuil, uitlaatgassen: straten en steden zijn vies. Gelukkig zijn er ook mensen die een positieve draai weten te geven aan alle smerigheid. Vorig jaar introduceerde we een nieuwe en innovatieve vorm reclame, ‘Reversed Graffiti’ waarbij reclameboodschappen op straten en muren worden aangebracht met behulp van een stencil en een hogedrukreiniger.

Mileuvriendelijk

Reversed Graffiti is een nieuw milieuvriendelijk reclamemedium met een heldere boodschap: schoon is beter. Hoe het werkt? Eenvoudig. Met behulp van een sjabloon, water en een hogedrukreiniger wordt een reclame-uiting aangebracht op de straat of op een muur. Het resultaat? Een impactvolle boodschap en een schone straat. Reversed Graffiti is volledig klimaatneutraal en draagt op een unieke manier bij aan een schone omgeving. We durven dan ook met een gerust hart te stellen: hoe meer Reversed Graffiti, hoe beter!

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK