Sales promotors TomTom MediaMarkt - Juice Promotions

Sales promotors TomTom Mediamarkt en Saturn

TomTom Sales Boost Dagen bij de Media Markt en Saturn

Om de verkoop van TomTom in vestigingen van Media Markt en Saturn een extra impuls te geven heeft J.u.i.c.e. Promotions een grote groep promotors getraind. De promotors hebben met gedegen kennis als uitgangspunt de consumenten geïnformeerd over de mogelijkheden van de TomTom systemen. Eenmaal zover was overtuigen een klein kunstje!

Succes

De Sales Boost Dagen waren voor TomTom en de Media Markt Saturn Holding een groot succes. Dit blijkt alleen al uit de waardering van de storemanagers. De J.u.i.c.e. promotors werden voor hun representativiteit, kennis, houding en invloed op verkoop beoordeeld met een 4.4 op een schaal van 5.

Deze zeer succesvolle campagne is een mooie basis voor een nauwe samenwerking tussen TomTom en J.u.i.c.e. Promotions in 2012

Bekijk het filmpje en oordeel zelf!

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies

 

Dit project delen via:
Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen? Neem contact op met onze Lisa!
Mail Lisa | Onze Algemene voorwaarden

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK