fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

COLGATE SAMPLING OP BLACK FRIDAY

Vrijdag 29 november was het Black Friday. Reden voor Colgate om Nederland kennis te laten maken met het promotieteam van Colgate Max White Black Charcoal. Ja! Dat is zwarte tandpasta! Het was een typische Colgate smile op Black Friday tijdens de Colgate sampling campagne. 

Over Colgate Max White Charcoal Whitening Tandpasta

Je glimlach is simpelweg helderder met Colgate Max White Charcoal Whitening Tandpasta. Deze klinisch bewezen formule zit vol met actieve kool en minerale microdeeltjes, die zachtjes werken om 100% van de oppervlaktevlekken te verwijderen en de natuurlijke witheid van je tanden te herstellen.

Sampling Colgate

Wij stuurden de Colgate promotieteams naar verschillende steden in Nederland, waaronder Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Amsterdam, voor een hit & run sampling activatie. Overal waar onze doelgroep te vinden was, doken we op met de AbrilLeds en CityLeds. De videocontent spatte ervan af! Het Colgate team zorgde voor een snelle verspreiding van de full size samples en… een mooie lach op het gezicht van het publiek! Een typische Colgate smile op Black Friday, dus! We bereikten in slechts twee dagen tienduizenden boodschappers in de grote steden met deze Colgate sampling. 

Bekijk hier de video

Je mag stellen dat Juice Promotions de specialist is als het gaat om dit soort samplingacties. Al meer dan 16 jaar zorgen we samen met onze klanten voor spraakmakende merk- en shopperactivaties. Sampling blijkt keer op keer de meest effetieve methode om consumenten kennis te laten maken met nieuwe producten. Face to face contact levert uiteindelijk de beste interactie op. Alle zintuigen kunnen worden ingezet en dat voorkomt ruis in de communicatie. Een goed getraind promotieteam heeft altijd meerwaarde. 

Heeft jouw merk wat Juice nodig? We staan voor je klaar! 

 

     

 

     

 

     

 

     

 

Colgate activatie Black Friday def.jpeg


Categorien:
Dit project delen via:

Robin STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Robin OF BEL 020 - 5813070

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK