Sampling - Juice promotions

Sampling Katy condooms tijdens Canal Parade

Sampling Katy condooms tijdens Canal Parade

Iedereen kent Katy Perry wel! Een bekende Amerikaans pop-zangeres, songwriter, gitariste en actrice. Of dat al niet genoeg is, is ze ook nog een echte homo-icoon. Alhoewel, ze wil er een zijn!

Veilig vrijen

Voor de promotie van haar nieuwe album Teenage Dream deelde ze daarom Katy-condooms uit tijdens de GayPride in Amsterdam. Nou ja, dat liet ze doen door J.u.i.c.e. promotiedames, compleet met glimmende blauwe Katy Perry-pruiken. Die liepen op de Prinsengracht en gaven de condooms aan bezoekers van de Canal Parade. De actie van EMI Music sloot goed aan op het pikante karakter van de jaarlijkse boottocht, en de achtduizend fraai verpakte condooms vonden dan ook gretig aftrek.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:    
Dit project delen via:
Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen? Neem contact op met onze Resmelay!
Mail Resmelay | Onze Algemene voorwaarden

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK