Store Traffic door promotieteams Hema

Store Traffic door promotieteams Hema


De Hema is een warenhuis die zich kenmerkt door het aanbod van producten die dagelijks gebruikt worden en een uniek assortiment die speciaal voor de Hema is gemaakt. Hema opent de komende tijd een kleine supermarkt in 7 warenhuizen. Het betreft een proef van een half jaar. De food-afdeling is vervangen door een Minimarkt. Je kunt hier terecht voor de meeste dagelijkse boodschappen zoals melk, kaas en vlees.

Store traffic

Om de aandacht te vestigen op deze nieuwe minimarkten en store traffic te genereren, delen J.u.i.c.e. promotieteams elke zaterdag folders uit aan het winkelende publiek.

Wilt u meer informatie over het genereren van store traffic? Neem dan contact op met J.u.i.c.e. Promotions.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:
Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen? Neem contact op met onze Resmelay!
Mail Resmelay | Onze Algemene voorwaarden

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK