Store Traffic Telfort Prepaid

Store traffic door verfrissend voordeel van Telfort

Telfort
Telfort staat bekend als aanbieder van mobiele telefonie, interactie televisie, internet en vaste telefonie in Nederland. Het is de dochterbedrijf van KPN. Voor Telfort heeft J.u.i.c.e. Promotions een grote store traffic activatie uitgevoerd. Dit vond plaats bij alle Telfort winkels in Nederland. De actie betrof specifiek Telfort Prepaid.

Onder het motto “verfrissend voordelig” lieten we de consument kennis maken met de zeer scherpe prepaid actie van Telfort. Zo kon de consument voor € 9,- een prepaid kaart aanschaffen van 300 belminuten.

Om de voordelige actie nog sympathieker te maken deelde de promotieteams bekertjes blauw ijs uit. Een win-actie maakte de actie compleet en genereerde een enorme toename van de store traffic naar de Telfort winkels. Het was een zeer geslaagde retail campagne die veel consumenten gericht de Telfort winkels in heeft gekregen.

Dit project delen via:
Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen? Neem contact op met onze Resmelay!
Mail Resmelay | Onze Algemene voorwaarden

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK