SURFSPOT.NL met huiskamer stand op introductiemarkten

SURFSPOT.NL met huiskamer stand aanwezig tijdens introductiemarkten

SURFSPOT.NL is dé webwinkel waar studenten en medewerkers van instellingen in het hoger onderwijs software en andere ICT-producten tegen de laagste prijzen kunnen kopen. De webwinkel is opgericht op verzoek van het hoger onderwijs. Er is een aanbod van ruim 250 artikelen in de webshop. De prijzen en het aanbod is per onderwijsinstelling verschillend.

Huiskamer stand

Elk jaar pakt SURFSPOT.NL groots uit tijdens de introductiemarkten op hoge scholen en universiteiten. Ook dit jaar is SURFSPOT.NL aanwezig en wel met een heuse ‘huiskamer stand’ waar de studenten, de belangrijkste doelgroep, lekker kunnen relaxen.

De huiskamer stand is ‘the place to be’ tijdens de introductiemarkten. Ondertussen verzamelt het promotieteam e-mailadressen en neemt het enquêtes af.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies


Categorien:    
Dit project delen via:
Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen? Neem contact op met onze Resmelay!
Mail Resmelay | Onze Algemene voorwaarden

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK