Verkopers Fiat 500 voor Autovisie

Verkopers Fiat 500 voor Autovisie

Wij hebben hem: de eerste Nederlandse Fiat 500! Op woensdag 8 augustus is onder grote belangstelling de Autovisie 500 Tour van start gegaan op de Dam in Amsterdam. In de daarop volgende week deden wij met de eerste Fiat 500 op Nederlands kenteken alle provinciale hoofdsteden aan.

Hij is al hard op weg een beroemdheid te worden, de eerste Fiat 500 op Nederlands kenteken. Op woensdag 8 augustus liet het team van Autovisie het Nederlandse publiek vast kennismaken met de iconische stadsmini op de Dam in Amsterdam. We hebben de auto uit Italië gehaald, omdat het er naar uitziet dat de kekke Italiaan vanwege zijn populariteit in eigen land de Nederlandse showroom dit jaar niet meer zal halen.

Abonnee

De benjamin wordt aan het einde van dit jaar verloot onder de abonnees van Autovisie. Autovisie toerde van 13 tot en met 17 augustus in de kleine Fiat langs alle provinciale hoofdsteden van ons land. Daar kon het publiek de auto uitgebreid bekijken en bevoelen.

Wie nog geen abonnee was, maar wel kans wil maken op de Fiat 500, kon dit ter plekke worden. Hiervoor zorgen de verkopers van J.u.i.c.e. Promotions natuurlijk!

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:  
Dit project delen via:

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK