Werving collectanten Maag Lever Darmstichting

Werving collectanten Maag Lever Darmstichting

De Maag Lever Darm Stichting wil maag-, darm- en leverziekten bestrijden en de gevolgen ervan verminderen, zodat patiënten met een ernstige of levensbedreigende ziekte een perspectief op genezing dan wel op gunstiger beloop hebben. Daarom financiert de Maag Lever Darm Stichting onderzoek, geeft zij voorlichting en biedt zij zorg en ondersteuning aan patiënten, betrokkenen en hun organisaties.

De Maag Lever Darm Stichting heeft wel steun nodig in haar strijd tegen ziekten van het spijsverteringsstelsel, want in Nederland hebben 2 miljoen mensen dagelijks te maken met een spijsverteringsziekte of -aandoening.

Collecteweek

In de week van 9 t/m 14 juni vindt de collecteweek voor de Maag Lever Darm Stichting plaats. Voor deze collecteweek is de stichting op zoek naar collectanten die met de collectebus langs de deuren willen lopen om geld in te zamelen. In de weken voorafgaand aan de collecteweek, zet J.u.i.c.e. Promotions medewerkers in om zoveel mogelijk collectanten te werven voor de collecteweek.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK