fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

What’s UP met die promotieteams op Amsterdam Sloterdijk?

Promotieteams van UPtown Sloterdijk geven een blik in de toekomst.

In opdracht van UPtown Sloterdijk zochten de promotieteams van J.u.i.c.e. Promotions de stakeholders op. Een thuiswedstrijd dus. Sloterdijk verandert. In korte tijd heeft dit gebied zich ontpopt als één van de meest verrassende zones van de stad. Een plek waar je de creatieve energie en de vernieuwingsdrang van de ondernemers bijna kunt aanraken. De komende jaren wordt Sloterdijk verder ontwikkeld als een bruisend gebied waar mensen niet alleen maar werken, maar ook wonen, naar school gaan, sporten en hun vrije tijd doorbrengen. UPtown Sloterdijk houdt iedereen op de hoogte. En dan begin je de dag natuurlijk met een kop koffie bij The Breakfast Club.

Over UPtown Sloterdijk

In korte tijd heeft Sloterdijk zich ontpopt als één van de meest verrassende zones van Amsterdam. Een plek waar je de creatieve energie en de vernieuwingsdrang van de ondernemers bijna kunt voelen. Een plek waar dromen worden omgezet in ambitie en daadkracht. De komende jaren wordt Sloterdijk verder ontwikkeld als een bruisende wijk waar mensen niet alleen maar werken, maar ook wonen, naar school gaan, sporten en hun vrije tijd doorbrengen. UPtown Sloterdijk houdt alle stakeholders op de hoogte van de verschillende projecten die in het gebied op stapel staan en deelt de verhalen van de mensen er achter. UPtown verleidt bewoners en ondernemers mee te fantaseren over de toekomst van Sloterdijk, de wijk van de toekomst!

Promotieteams

Wil jij ook activaties voor je brands organiseren? Geen probleem! Wij denken graag met je mee over een opvallende promotiecampagnepromotie op festivals, een fundraiser, product promotieroadshow of compleet maatwerk! De teams van J.u.i.c.e. Promotions staan ook in het najaar klaar voor een wervelende campagne, dus neem dus snel contact met ons op. Inspiratie nodig? Kijk dan gerust weven bij de andere cases op de website.


Categorien:
Dit project delen via:

Gerelateerde cases

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK