Guerrilla marketing

Echt opvallen met Guerrilla marketing

Met Guerrilla marketing laat u de gebaande paden en conventionele marketingtechnieken even voor wat het is. Zo kunt u op een slimme en creatieve manier uw doelgroep bereiken. Wij springen actueel in op gebeurtenissen met een verrassingseffect. Op die manier zorgen we als J.u.i.c.e. Promotions voor een effectieve Guerrilla marketing. Met bij voorkeur in combinatie met een stukje free publicity. Guerrilla marketing is uitstekend mogelijk met een beperkt budget, terwijl de juiste improvisatie er aan de andere kant voor zorgt dat het bereik en rendement van uw actie juist optimaal is. Wie herinnert zich niet de gele tuinkabouters van Tele2 of de koffers van de Staatsloterij, maar ook voetgangers oversteekplaats van Mc Donalds of het parkbankje van KitKat?

Guerrilla marketing vraagt om snel handelen

Guerrilla marketing vraagt om een snelle manier van handelen, in combinatie met een creatieve geest. Wij zijn in staat ‘on-the-spot’ te improviseren. Als gevolg te zorgen dat uw campagne de juiste toon aanslaat. Een goede guerrilla actie is vooraf in grote lijnen gepland, maar laat aan de andere kant ruimte vrij om in te spelen op hoe uw doelgroep reageert of welke situaties zich voordoen. Er ontstaat een ad hoc-inzet die op een heel praktische en snelle manier aangepast wordt aan de omgevingsfactoren die zich voordoen.

Free publicity

Guerrilla marketing leidt van zichzelf tot een spontane confrontatie met uw merk of product, waardoor het bereik doorgaans een grote vlucht neemt en het rendement veel andere (conventionele) marketingtechnieken voorbij streeft. Daarnaast heeft u de mogelijkheid een deel free publicity te ontvangen. Dit kan bijvoorbeeld wanneer de actie wordt opgepakt door de lokale nieuwswebsites of zelfs door de traditionele grote media. Uiteraard gaat uw guerrilla marketing actie gepaard met uitstekende persberichten. Waardoor op een slimme manier door heel het land verspreid worden.

Op zoek naar onconventionele concepten?

Neem dan contact op met onze sales afdeling, telefoon 020-5813070. Voor inspiratie kunt

Gerelateerde diensten

OOK SAMEN EEN MOOI EN SUCCESVOL PROJECT STARTEN?

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP