Instore Demonstraties

Conversie bij Instore Demonstraties

Instore demonstraties bieden u de mogelijkheid uw product aan te bieden op de plek waar het daadwerkelijk wordt verkocht, of verkocht moet gaan worden. Bezoekers van winkels en supermarkten zijn namelijk al op zoek naar een geschikt product. Wij bieden de mogelijkheid het (aankoop)gedrag van uw doelgroep sterk te beïnvloeden. De (aan)koopbeslissing kan direct worden genomen bij Point of Sale en dat maakt deze campagnes succesvol en uitstekend meetbaar.

Hogere verkoop en positieve attitude

Instore Demonstraties zijn er allereerst ter promotie van uw product, koud of warm. U biedt direct uw product aan, eventueel in combinatie met een ander gerelateerd merk. Consumenten hebben de mogelijkheid uw product uit te proberen en zelfs te proeven en kunnen het vervolgens ook direct aanschaffen. Het zijn psychologische concepten als de ‘hot-cold empathy gap’ en de aanwezigheid op het juiste moment die zorgen voor de aankoop van uw product. Uit ervaring weten we inmiddels dat uw verkopen tijdens een winkel demonstratie campagne spectaculair kunnen toenemen. Op de lange termijn kunt u rekenen op een positieve attitude ten opzichte van uw merk, de herhalingsvraag en de groei van uw vaste afnemers.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

 

Gerelateerde diensten

OOK SAMEN EEN MOOI EN SUCCESVOL PROJECT STARTEN?

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP