Promogirls

Promogirls

Op zoek naar een gedreven en representatief team van promogirls? Dan ben je aan het goede adres. We selecteren de beste promotiegirls (en -heren wanneer gewenst) met uitstekende communicatieve vaardigheden. Zij hebben slechts één doel; een optimale communicatie over uw organisatie en merken. Wij schrijven vanuit het concept en samen met u, een pragmatisch plan van aanpak. Hierin geven we stap voor stap aan op welke manier uw product of dienst in de markt wordt gezet.

Briefing & training

We starten met een goede kick off samen met de opdrachtgever waarin we de merkwaarden en tone of voice delen met het team van merkambassadeurs. Na de kick-off sturen we 1 op 1 een specifieke instructie op papier en bellen we voor iedere actiedag ieder teamlid op om de specs door te nemen. Naast de aansturing door projectmanagement controleren onze Quality Managers de activaties op locatie.

Je vindt onze promogirls in winkelstraten, op stranden, tijdens een beurs, een event of op elke andere gewenste locatie waar de doelgroep zich bevindt. Een promotieteam is optimaal effectief wanneer het de voorkeuren en beweegredenen van de doelgroep goed kent. Om die reden selecteren we promogirls met verschillende achtergronden en passen we het team aan op de specifieke wensen van de activatie.

Mogelijkheden van onze Promogirls

Onze promogirls worden o.a. ingezet op straat, op festivals. stranden en sport evenementen. Ze delen flyers uit, maken foto’s en werken als host of hostess op events. Denk ook aan sampling, ledenwerving of aan verkoop. We produceren ook graag de promotiemiddelen, verzorgen de kleding en styling en al het transport met geselecteerde partners en specialisten. Het is de combinatie van deze elementen die ervoor zorgt dat we ons full service promotie bureau mogen noemen.

Wij nemen je graag werk uit handen, one stop shopping, dat is onze toegevoegde waarde!

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Gerelateerde diensten

OOK SAMEN EEN MOOI EN SUCCESVOL PROJECT STARTEN?

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP