Promotieteams

Promotiebureau J.u.i.c.e. Promotions

J.u.i.c.e. Promotions verzorgt effectieve promotieacties in de breedste zin van het woord. Van conceptontwikkeling tot uitvoering. Vanuit een creatief idee in de conceptfase tot een geheel verzorgde actie op bijvoorbeeld de winkelvloer óf op straat. Dankzij onze expertise en ervaring met vele promotieacties zijn wij in staat u goed te adviseren, zodat uiteindelijk de promotieacties met het beste resultaat worden gerealiseerd. Om een duidelijk beeld te creëren van onze activiteiten en mogelijkheden, hebben wij de meest voorkomende promotieacties voor u op een rijtje gezet.

Promotieteam op locatie

U vindt onze promotieteams in winkelstraten, op stranden, tijdens een beurs, een event of op elke andere gewenste locatie waar u uw doelgroep wenst te benaderen. Een promotieteam is optimaal effectief wanneer het de voorkeuren en beweegredenen van uw doelgroep goed kent. Om die reden selecteren we promotiemedewerkers met verschillende achtergronden en passen we het team aan op de specifieke wensen van de activatie. Of het nu dames of heren, jongeren of ouderen, skaters of studenten moeten zijn. Deze aanpak zorgt ervoor dat u een krachtig medium in handen heeft om uw product of merk optimaal effectief in de markt te zetten.

Promotieteams met de juiste uitstraling
We selecteren representatieve en aantrekkelijke promotiedames en -heren met uitstekende communicatieve vaardigheden, met slechts één reden; een optimale communicatie van uw organisatie en merken. Wij schrijven vanuit het concept en samen met u een indrukwekkend en pragmatisch plan van aanpak. Hierin geven we stap voor stap aan op welke manier uw product of dienst in de markt wordt gezet.

Briefing & training

We starten met een goede kick off samen met de opdrachtgever waarin we de merkwaarden en tone of voice delen met het team van merkambassadeurs. Ook intern geloven we sterk in de kracht van persoonlijke communicatie. Daarom sturen we na de kick-off 1 op 1 een specifieke instructie op papier. Maar daar blijft het niet bij. We bellen alle deelnemers van het promotieteam ook persoonlijk na. De project manager op kantoor in Amsterdam weet alle details van het project en brieft het promotieteam ook telefonisch nogmaals. Door voor iedere actiedag de specs door te nemen met ieder teamlid, is er sturing en houden we goed vinger aan de pols. Blijkt dat iemand vlak voor het project verhinderd is, dan hebben we altijd een promotieteam standby staan, die het werk vlekkeloos kan overnemen.

Naast de aansturing door projectmanagement hebben we ook Quality Managers in dienst. Zij controleren de activaties op locatie. Ofwel, er is altijd iemand van kantoor ter plekke die de kwaliteit bewaakt en zo nodig bijstuurt.

Wat zijn de stappen die een promotieteam doorloopt?

  • Concept
  • Projectplan
  • Kick Off
  • Briefing
  • Actie (test)
  • Controle
  • Fine tuning
  • Evaluatie
  • Aanbevelingen

Mogelijkheden van onze promotieteams

Onze promotieteams worden op veel verschillende manieren ingezet. We delen flyers uit, maken foto’s, stappen in animatie figuren en werken als host of hostess. We delen samples uit, verkopen uw product op de beurs of werven leden op een evenement. We organiseren guerrilla campagnes, verzorgen merchandising en nemen voor veel van onze klanten de logistiek uit handen. We produceren de promotiemiddelen, verzorgen de kleding en styling en al het transport met geselecteerde partners en specialisten. Het is de combinatie van deze elementen die ervoor zorgt dat we ons full service promotie bureau mogen noemen. Wij nemen u graag werk uit handen, one stop shopping, dat is de toegevoegde waarde voor u!

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Gerelateerde diensten

OOK SAMEN EEN MOOI EN SUCCESVOL PROJECT STARTEN?

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP