fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Instore Sampling

Instore sampling zeer effectief

Wanneer een product niet (makkelijk) te bereiden is of wanneer een groter bereik moet worden gerealiseerd, zijn instore demonstraties of kookdemonstraties niet altijd de juiste oplossing, het geeft je dan de kans om effectief je doelgroep te bereiken op de winkelvloer.

Instore sampling als conversie tool

Instore sampling is de perfecte kans om in contact te komen met jouw klant. Uit onderzoek van Motivaction blijkt dat vooral deze vorm van sampling mensen direct over de streep trekt. Het is het moment om iets te vertellen over je product, te laten zien hoe bijzonder het is en waarom het de moeite waard is om te kopen. Met deze instore sampling bereik je ontzettend veel consumenten, vaak wel drie keer meer dan met een Instore demonstratie! Ook voor instore sampling geldt dat relevantie belangrijk is. Benader de consument op het juiste moment en met de juiste informatie. Deel niet zomaar iets uit maar vertel een verhaal.

Door story telling dringt de boodschap echt door.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

 

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK