Gastvrouw

Professionele gastvrouw inhuren voor uw congres of event

De selectie die vooraf gaat aan het vinden van uw gastdames en gastheren is dus uiterst belangrijk. Een goede gastvrouw en gastheer past uiteraard perfect bij uw product en organisatie. J.u.i.c.e Promotions heeft de mogelijkheid om deze gastvrouwen en gastheren te selecteren op alle bij uw product of organisatie passende eigenschappen zoals talenkennis en speciale vaardigheden. Uiteindelijk worden de meest geschikte kandidaten geselecteerd, getraind en ingezet.

Gastvrouw trainingen

Onze representatieve en ervaren gastvrouwen worden vooraf tot in de puntjes voorbereid op hun belangrijke werkzaamheden. We trainen met ervaren trainers de specifieke werkzaamheden, de tone of voice en de excessen die op basis van ervaring kunnen voorkomen. Tijdens het evenement zijn onze gastvrouwen het gezicht van uw organisatie en staan zij voor de organisatie waar ze voor werken alsof het vaste krachten waren.

Mogelijkheden van onze hostess service

De gastvrouwen van J.u.i.c.e Promotions kunnen onder andere worden ingezet voor standbemanning, standcatering, beursondersteuning, congresbegeleiding, garderobeactiviteiten, dealershows en recepties. In deze functies begeleiden en informeren ze bezoekers, vertegenwoordigen en verkopen ze uw product of dienst én bedienen ze uw gasten.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten? Heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren dus mooie momenten voor jouw merk. Neem dus snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

 

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK