Hostess

Hostess inhuren?

We werken met een landelijk bestand van dames en heren. Daardoor hebben we de mogelijkheid om de hostess of host te selecteren op alle bij uw product of organisatie passende kennis en kunde. Denk daarbij ook aan uiterlijk en uitstraling, talen- en productkennis en speciale vaardigheden. Bovendien kunnen we geografisch het meeste efficiënte team samenstellen.

Briefing en training hostesses

Onze hosts en hostesses worden vooraf tot in de puntjes voorbereid op hun werkzaamheden. Dit betekent dat een strakke briefing onontbeerlijk is. We informeren het team over de organisatie en de specifieke doelen van de werkdagen. De werkzaamheden worden toegelicht, want de inhoud moet staan als een huis. Tijdens het evenement zijn onze dames en heren het aantrekkelijke en professionele gezicht van uw organisatie. Zij zijn de vertegenwoordigers van uw merk.

De eerste indruk telt

Wij zorgen desgewenst ook voor de kleding, (haar)styling en visagie. Als visitekaartjes moet ook de uitstraling passen tenslotte. Voor meerdaagse evenementen dragen we zorg voor de logistiek en de planning en dus ook voor het wassen van de kleding en het borgen van de kwaliteit. Denk ook aan de learnings die gedeeld moeten worden om tijdens het project te kunnen blijven verbeteren. De hostesses van J.u.i.c.e Promotions kunnen onder andere worden ingeschakeld voor standbemanning, catering, beursondersteuning, congresbegeleiding, garderobe activiteiten, dealershows en recepties. In deze functies begeleiden en informeren zij uw bezoekers, vertegenwoordigen en verkopen ze uw product of dienst én bedienen ze uw gasten.

J.u.i.c.e. Promotions

Bent u op zoek naar inspiratie of een concreet plan van aanpak? Wij helpen u graag bij het ontwerpen en uitvoeren van de personele bezetting tijdens beurzen en evenementen. Van grote consumentenbeurzen tot aan zakelijke congressen en van relatie-events tot aan outdoor festivals. Wij creëren mooie momenten voor uw merk en uw bezoekrs. Neem snel een kijkje in ons portfolio van hostessacties! Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking en we komen graag uw kant op.

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK