fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Merchandisers

Merchandisers van a tot z

Bent u op zoek naar een professionele partner in merchandising? J.u.i.c.e. Promotions is u graag van dienst in alle denkbare (retail)kanalen. Wij verzorgen niet alleen de planning, de routing, de opslag van materialen en het onderhoud van de merchandisers, maar we trainen ook het personeel op locatie of nemen zelf de verkoop voor onze rekening.

Professionele merchandisers

 J.u.i.c.e. Promotions neemt de volledige merchandising voor u uit handen. We beschikken over diverse storage locaties door heel Nederland die we inzetten voor de opslag van uw materialen. Daarnaast zijn onze chauffeurs en logistieke medewerkers opgeleid om uw overslag en verwerking uit handen te nemen. We zorgen na afloop bovendien graag voor een uitgebreide fotoreportage. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij snel en efficiënt werken. Onze roots in marketing en promotie helpen bij een commerciële vertaalslag op locatie. We ondersteunen u tenslotte bij de verkoop van uw product of dienst.

Zou het niet fijn zijn om uw complete logistieke planning uit handen te kunnen geven? Zowel in de voorbereiding als in de uitvoering houden we u door middel van een online dashboard op de hoogte van de status van elke plaatsing. U houdt dus de controle, wij zorgen voor het resultaat.

Displays en POS/materialen

Wij plaatsen en beheren displays en andere POS-materialen. Wij voorzien etalages van de juiste indeling of ondersteunen bij het decoreren van de volledige winkel. We ondersteunen u bij alle zaken op het gebied van schapsindeling met een optimale visie uitstraling. We zorgen op die manier voor een integrale merchandising actie, waarbij er zowel op de korte als de lange termijn uitstekende resultaten te verwachten zijn. Merchandising is voor ons een wezenlijk onderdeel van de totale shoppermarketing beleving.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK