fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Sampling teams

Sampling teams op locatie

U vindt onze sampling teams in winkelstraten, op stranden, tijdens een beurs, een event of op elke andere gewenste locatie waar u uw doelgroep wenst te benaderen. Een sampling team is optimaal effectief wanneer het de voorkeuren en beweegredenen van uw doelgroep goed kent. Om die reden selecteren we dus promotors met verschillende achtergronden en passen we het team aan op de specifieke wensen van de activatie. Of het nu dames of heren, jongeren of ouderen, skaters of studenten moeten zijn. Deze aanpak zorgt ervoor dat u een krachtig medium in handen heeft om uw product of merk optimaal effectief in de markt te zetten.

Sampling teams met de juiste uitstraling

We selecteren representatieve en aantrekkelijke promotiedames en -heren met uitstekende communicatieve vaardigheden, met slechts één reden; een optimale communicatie van uw organisatie en merken. Wij schrijven vanuit het concept en samen met u een indrukwekkend en pragmatisch plan van aanpak. Hierin geven we stap voor stap aan op welke manier uw product of dienst in de markt wordt gezet.

Briefing & training

We starten met een uitgebreide kick off samen met de opdrachtgever waarin we de product beleving, de merkwaarden en tone of voice delen met het team van merkambassadeurs. Na de kick-off sturen we 1 op 1 een specifieke instructie op papier en bellen we voor iedere actiedag ieder teamlid op om de specs door te nemen. Naast de aansturing door projectmanagement controleren onze Quality Managers de activaties op locatie. We bekijken de locatie, de uitstraling, de wijze waarop de boodschap wordt uitgedragen en de interactie met de doelgroep.

Mogelijkheden van onze sampling teams

Onze sampling teams worden ingezet voor veel verschillende sampling campagnes. We nemen daarbij graag alle logistiek voor u uit handen. We regelen dus de vergunningen, de opslag van voorraad en materialen en de productie van de promotiemiddelen en branding. Bij bijvoorbeeld cold sampling dragen we zorg voor de juiste koeling in het magazijn EN op locatie.

Meer weten over promotieteams?

Neem dan contact op met onze sales afdeling, telefoon 020-5813070!

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK