Actiemarketing

Wilt u het aankoopgedrag van uw doelgroep op een positieve manier beïnvloeden? Actiemarketing biedt u de mogelijkheid een zogenaamde ‘korte klap’ uit te delen. Hiermee zorgt u voor een flinke impuls voor uw verkopen of overige marketingresultaten. Door de waarde van uw product te verhogen of aan de andere kant de prijs te verlagen is het mogelijk aanvullende fieldmarketinginstrumenten kracht bij te zetten. Denk hierbij aan productsampling, instore demonstraties of merchandising.

Direct effect actiemarketing

J.u.i.c.e. Promotions kan u optimaal ondersteunen bij uw actie marketing, door onze diensten effectief met elkaar te integreren en op die manier bij te dragen aan een tijdelijke aanpassing van de verhoudingen binnen uw communicatiemix. Juist door uw doelgroep te verrassen met een tijdelijke korting of een aanvullende toegevoegde waarde is er op korte termijn resultaat te behalen, met behulp van actiemarketing. Uiteraard worden bijvoorbeeld sampling activiteiten of promotieteams afgestemd op uw volledige marketing- en communicatiemix, zodat u een consistente –maar opvallende– boodschap uit kunt stralen naar uw doelgroep.

Actiemarketing op de lange(re) termijn

Daarnaast sorteert actiemarketing op de lange termijn effect. De activiteiten worden afgestemd op andere onderdelen binnen uw marketingstrategie. Zo onstaat op de langere termijn zorgen een positieve associatie met uw product of dienst. Een goed opgezette winkeldemonstraties zorgt er niet alleen voor dat uw verkopen een impuls krijgen. Maar deze dragen daarnaast bij aan de merkbeleving onder uw doelgroep. Klanten die ooit in aanraking zijn gekomen met een goede demo, zullen zelfs jaren later nog een positieve attitude ten opzichte van uw merk behouden. Uiteraard geldt dit effect voor meerdere aspecten van actiemarketing, dus naast winkeldemonstraties ook voor street sampling.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

OOK SAMEN EEN MOOI EN SUCCESVOL PROJECT STARTEN?

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP