fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Actiemarketing

Wil je het aankoopgedrag van je doelgroep op een positieve manier beïnvloeden? Actiemarketing biedt je de mogelijkheid een zogenaamde ‘korte klap’ uit te delen. Hiermee zorg je voor een flinke impuls voor uw verkopen of overige marketingresultaten. Door de waarde van je product te verhogen, of aan de andere kant de prijs te verlagen, is het mogelijk aanvullende fieldmarketinginstrumenten kracht bij te zetten. Denk hierbij aan productsampling, instore demonstraties of merchandising.

Direct effect actiemarketing

J.u.i.c.e. Promotions kan je optimaal ondersteunen bij iedere actiemarketingcampagne, door onze diensten effectief met elkaar te integreren. Op die manier dragen we bij aan een tijdelijke aanpassing van de verhoudingen binnen jouw communicatiemix. Juist door je doelgroep te verrassen met een tijdelijke korting of een aanvullende toegevoegde waarde is er op korte termijn resultaat te behalen. Juist met behulp van actiemarketing. Uiteraard worden bijvoorbeeld sampling activiteiten of promotieteams afgestemd op jouw volledige marketing- en communicatiemix. Jouw merk straalt een consistente –opvallende– boodschap uit naar de doelgroep.

Actiemarketing op de lange(re) termijn

Daarnaast sorteert actiemarketing op de lange termijn effect. De activiteiten worden afgestemd op andere onderdelen binnen je marketingstrategie. Zo onstaat op de langere termijn zorgen een positieve associatie met jouw product of dienst. Een goed opgezette winkeldemonstraties zorgt er niet alleen voor dat je verkopen een impuls krijgen. Maar deze dragen daarnaast bij aan de merkbeleving onder de beoogde doelgroep. Klanten die ooit in aanraking zijn gekomen met een goede demo, zullen zelfs jaren later nog een positieve attitude ten opzichte van je merk behouden. Uiteraard geldt dit effect voor meerdere aspecten van actiemarketing. Denk naast winkeldemonstraties aan nearstore demonstraties, samplingcampagnes en activerende flyeracties.

J.u.i.c.e. Promotions en actiemarketing

Wil je vandaag nog actie ondernemen? Wij helpen je graag met een actieplan voor jouw merk. Wacht niet langer en bekijk onze uitgebreide portfolio of laat je inspireren in een 1-op-1 en neem contact op voor een vrijblijvende afspraak met onze conceptmakers.

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK