Brand Activation

Diverse A-merkfabrikanten hebben de mogelijkheden en successen van brand activation reeds ontdekt. Daarom is dit voor u het geschikte moment om ook in te stappen! Door merk activatie op dezelfde hoogte te brengen als brand management en consumer insight zorgt u ervoor dat uw doelgroep uw merk op de juiste manier leert kennen, bijvoorbeeld dankzij een grootschalige activation campagne door J.u.i.c.e. Promotions.

Brand activation binnen uw merkstrategie

Brand activation past op een uitstekende manier binnen uw merkstrategie. Al was het maar omdat traditionele advertising steeds meer aan impact verliest. Een grootschalige activatie van uw merk zorgt voor een belangrijke troef binnen uw communicatiemix. Maar het kan ook zelfs dienen als de kern hiervan. Verschillende grote A-merken gingen u voor. Samen met hen hebben we verschillende grote succesvolle activation campagnes opgezet.

Voorbeelden: A-merkfabrikanten als Unox (de Nieuwjaarsduik), Douwe Egberts (de Nationale Burendag) en Red Bull (Air Races) laten u op een prachtige manier zien hoeveel effect goede brand activation kan sorteren.

En binnen uw fieldmarketing

Brand activation zorgt ervoor dat een merk gaat leven. Dit komt niet alleen door het te tonen, maar het daarnaast op een actieve manier aan te bieden. Het is de combinatie van een tastbaar merk, dat er samen met de juiste relevantie voor zorgt dat uw marketingmix optimaal aansluit bij uw doelgroep. Merkactivatie zorgde voorheen vooral voor een hipper imago van de marketingactiviteiten. Maar tegenwoordig is het een van de belangrijke bouwstenen binnen een effectieve marketingstrategie. We zullen voor u de ultieme strategie opstellen die volledig bij uw merk aansluit. Dus laat J.u.i.c.e. Promotions uw brand activation verzorgen en zorg ervoor dat uw doelgroep op een actieve en spontane manier in aanraking komt met uw merk of product.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

 

OOK SAMEN EEN MOOI EN SUCCESVOL PROJECT STARTEN?

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP