Brand Activation | Promotiebureau Juice Promotions

Brand Activation

Diverse A-merkfabrikanten hebben de mogelijkheden en successen van brand activation reeds ontdekt. Daarom is dit voor jou het geschikte moment om ook in te stappen! Door merk activatie op dezelfde hoogte te brengen als brand management en consumer insight zorg je ervoor dat je doelgroep jouw merk op de juiste manier leert kennen. Bijvoorbeeld dankzij een grootschalige activation campagne door J.u.i.c.e. Promotions.

Brand activation binnen jouw merkstrategie

Brand activation past op een uitstekende manier binnen je merkstrategie. Al was het maar omdat traditionele advertising steeds meer aan impact verliest. Een grootschalige activatie van je merk zorgt voor een belangrijke troef binnen de communicatiemix. Maar het kan ook zelfs dienen als de kern hiervan. Verschillende grote A-merken gingen je voor. Samen met hen hebben we verschillende grote succesvolle activation campagnes opgezet.

Voorbeelden: A-merkfabrikanten als Unox (de Nieuwjaarsduik), Douwe Egberts (de Nationale Burendag) en Red Bull (Air Races) laten je op een prachtige manier zien hoeveel effect goede brand activation kan sorteren.

En binnen uw fieldmarketing

Brand activation zorgt ervoor dat een merk gaat leven. Dit komt niet alleen door het te tonen, maar het daarnaast op een actieve manier aan te bieden. Het is de combinatie van een tastbaar merk en de juiste relevantie.  Dat zorgt ervoor dat je marketingmix optimaal aansluit bij je doelgroep. Merkactivatie zorgde voorheen vooral voor een hipper imago van de marketingactiviteiten. Maar tegenwoordig is het een van de belangrijke bouwstenen binnen een effectieve marketingstrategie. We stellen voor jou de ultieme strategie op, die volledig bij het merk aansluit. Dus laat J.u.i.c.e. Promotions je brand activation verzorgen. Wij zorgen ervoor dat je doelgroep op een actieve en spontane manier in aanraking komt met je merk.

Brand activation door heel Nederland

Brand activation doen wij door heel Nederland. Om een merk zo goed mogelijk te kunnen presenteren aan je doelgroep, plannen wij onze acties op verschillende locaties in Nederland, zoals de grote steden in de Randstad zoals: Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Den Haag en Rotterdam. Maar we zijn ook regelmatig aanwezig in Groningen, Leeuwarden, Assen, Zwolle, Lelystad en Arnhem. En in het zuiden in Maastricht, Middelburg, Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch. Wij plannen de brand activations, selecteren de teams en verzorgen de productie en het vervoer van de materialen. En we zorgen er natuurlijk voor dat de acties optimaal renderen.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw brand promoten en je doelgroep activeren? Wij helpen bij het ontwerp en de uitvoering van je brand activation campagne. Van activaties op events en festivals tot op de stranden door heel Nederland. Maar ook in de steden en winkelcentra. Wij creëren mooie momenten voor jouw merk, jouw brand. Zoek naar interessante cases in ons portfolio of contact onze salesafdeling voor een vrijblijvend advies en een merkactivatie op maat.

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK