fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Enquêteren

‘Kennis is macht’ en goede informatie is de sleutel naar jouw succes. De juiste wetenschap over je doelgroep of een groter marktsegment helpt verkeerde beslissingen te voorkomen. Enquêteren helpt je bij het maken van de juiste afwegingen. J.u.i.c.e. Promotions voert vele straat enquêtes uit en houdt de kosten graag voor je in de hand. Terwijl we aan de andere kant zorgen voor opvallende inzichten en waardevolle rapportages. Je kunt het enquêteren onder andere inzetten voor de volgende verschillende doelen:

• Opiniemetingen
• Shoppersonderzoek
• Producttesten
• Klanttevredenheidsonderzoeken

Flexibel en efficiënt enquêteren

We beschikken over een landelijk netwerk van uitstekende enquêteurs. Wij kunnen dus heel flexibel en efficiënt voor je enquêteren. Hierdoor heb je er zelf zo min mogelijk omkijken naar. Wij kunnen de resultaten van je enquête binnen 48 uur presenteren. Zo kun je snel inspringen op recente ontwikkelingen en onverwachte gebeurtenissen die van invloed zijn op het gedrag van je doelgroep. Tijdens het enquêteren, bijvoorbeeld op straat, zorgen onze medewerkers voor een vriendelijke benadering van je doelgroep. Zij zijn doorlopend op de hoogte van het doel dat je voor ogen hebt. Zo worden de juiste respondenten benaderd en kun je aan de slag met alle waardevolle informatie.

Uitgebreide rapportage van iedere enquête

Het enquêteren bestaat uit het benaderen van respondenten en het registreren van hun antwoorden. Maar dat is bij J.u.i.c.e. Promotions slechts het begin van het proces. Op basis van de enquête leveren we je een heldere rapportage aan, zodat je de data op een uitstekende manier kunt verwerken. Het is de combinatie van grafische weergaves en gemiddelden met standaarddeviaties die je snel inzicht biedt in de metingen die we voor je hebben gedaan. Zo hoef je je geen zorgen te maken over dit onderdeel en kun je je na het enquêteren snel richten op de volgende stappen.

J.u.i.c.e. Promotions en enquêteren

Ben je op zoek naar ontwoorden of inzichten over jouw merk? Wil je de kwaliteit van je vestigingen of filialen meten of die van je producten? Of ben je misschien geinteresseerd in specifiek andere mogelijkheden om te enquêteren? J.u.i.c.e. Promotions is je graag van dienst. Neem contact op voor vrijblijvend advies.

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK