Enquêteren

‘Kennis is macht’ en goede informatie is de sleutel naar uw succes. De juiste wetenschap over uw doelgroep of een groter marktsegment helpt u verkeerde beslissingen te voorkomen, waardoor enquêteren u helpt bij het maken van de juiste afwegingen. Als J.u.i.c.e. Promotions houden we de kosten graag voor u in de hand. Terwijl we aan de andere kant zorgen voor opvallende inzichten en waardevolle rapportages. U kunt het enquêteren onder andere inzetten voor de volgende verschillende doelen:

• Opiniemetingen
• Shoppersonderzoek
• Producttesten
• Klanttevredenheidsonderzoeken

Flexibel en efficiënt enquêteren

Wij kunnen heel flexibel en efficiënt voor u enquêteren, waardoor u daar zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft. We beschikken over een landelijk netwerk van uitstekende enquêteurs. Wij kunnen de resultaten van uw enquête binnen 48 uur presenteren, waardoor u uitstekend in kunt springen op recente ontwikkelingen en onverwachte gebeurtenissen die van invloed zijn op uw doelgroep. Tijdens het enquêteren, bijvoorbeeld op straat, zorgen onze medewerkers voor een vriendelijke benadering van uw doelgroep en zijn zij doorlopend op de hoogte van het doel dat u voor ogen heeft. Zo worden de juiste respondenten benaderd en kunt u zich baseren op waardevolle informatie.

Uitgebreide rapportage

Het enquêteren bestaat uit het benaderen van respondenten en het registreren van hun antwoorden, maar dat is bij J.u.i.c.e. Promotions slechts het begin van het proces. Op basis van de enquête leveren we u een uitstekende rapportage aan, zodat u de data op een uitstekende manier kunt verwerken. Het is de combinatie van grafische weergaves en gemiddelden met standaarddeviaties die u snel inzicht biedt in de metingen die we voor u hebben gedaan. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over dit onderdeel en kunt u zich na het enquêteren snel richten op de volgende stappen.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

OOK SAMEN EEN MOOI EN SUCCESVOL PROJECT STARTEN?

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP