Host of Hostess

Op zoek naar een host of hostess?

Bent u op zoek naar een goede host of hostess? Bijvoorbeeld om u te vertegenwoordigen tijdens een aankomend evenement? Wij leveren hosts en hostesses van een dagdeel tot enkele weken en kunnen u op die manier uitstekend van dienst zijn tijdens een beurs, congres of andere bijeenkomst. Wij zorgen ervoor dat uw klanten of relaties optimaal benaderd worden. Het is de combinatie van een spontane lach en kennis van zaken die ervoor zorgt dat u geen omkijken heeft naar de ontvangst van al uw relaties.

Hostess in uw huisstijl

Uiteraard zorgen we voor een host of hostess in uw huisstijl. Dat klinkt wat misschien wat cru, maar betekent niets meer dan dat we ervoor zorgen dat de hosts en hostesses de uitstraling van uw bedrijf, product of merk uitstekend overbrengen. Bovendien worden onze medewerkers optimaal geïnformeerd over de werkzaamheden en de doelstellingen die u heeft. Zo meten ze zich de juiste kledingstijl aan, kennen ze de meeting points en zorgen ze eventueel voor de begeleiding of logistiek van actiematerialen die u tijdens de presentatie in wenst te zetten. U maakt een uitstekende eerste indruk, bij al uw relaties of klanten, zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft.

Breed in te zetten hosts en hostesses

Onze hosts en hostesses zijn in te zetten op tal van verschillende manieren. Het is hun uitgebreide ervaring en flexibele houding die ervoor zorgt dat ze breed inzetbaar zijn. Denk hierbij onder andere aan een inzet voor uw:

• Bezoekersregistratie
• Garderobes
• Kassaverkoop
• Standbemanning
• Enquêtes

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

OOK SAMEN EEN MOOI EN SUCCESVOL PROJECT STARTEN?

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP