Host of hostess inhuren

Op zoek naar een hosts of hostess?

Wil jij een goede hostess inhuren? Die bijvoorbeeld jouw organisatie vertegenwoordigt tijdens een evenement, beurs of congres? Wij zorgen ervoor dat jouw klanten of relaties optimaal benaderd worden. Het is de combinatie van een spontane lach en kennis van zaken die ervoor zorgt dat je geen omkijken hebt naar de ontvangst van al je relaties.

Briefing en training hostesses

Onze hosts en hostesses worden vooraf tot in de puntjes voorbereid op hun werkzaamheden. Dit betekent dat een strakke briefing onontbeerlijk is. We informeren het team over de organisatie en de specifieke doelen van de werkdagen. De werkzaamheden worden toegelicht, want de inhoud moet staan als een huis. Tijdens het evenement zijn onze dames en heren het aantrekkelijke en professionele gezicht van uw organisatie. Zij zijn de vertegenwoordigers van uw merk.

Wat verwacht je van een goede hostess?

Een goede training is de basis voor een goede dienstverlening.  Nadat we de selectie van hostess hebben uitgenodigd voor de briefing, gaan we aan de slag met het schrijfwerk. We willen daarin veel weten van onze opdrachtgevers. We vragen door over de specifieke doelen van het evenement of de beurs. Is de opdrachtgever op zoek naar vaste klanten, gaan we op zoek naar nieuwe clienten of willen we voornamelijk werken aan de naamsbekendheid? In sommige gevallen is directe verkoop het allerbelangrijkst. De Huishoudbeurs is daar een uitgesproken voorbeeld van.

Naast de doelstellingen gaan we dieper in op de details van de organisatie en de producten of diensten die we vertegenwoordigen. Denk aan zaken als de bedrijfsfilosofie, de productiemethoden, ingredienten, vooroordelen over bepaalde branches en productgroepen enzovoort. Maar we bespreken ook de gewenste tone of voice, de specifieke handelingen en de taakverdeling binnen het team.

De training geven we bij voorkeur samen met onze opdrachtgevers. Zo krijgen de hostesses meer gevoel bij wat de afspraken die worden gemaakt en kan de opdrachtgever vast zien met wie hij te maken krijgt op locatie. We merken keer op keer dat dit de betrokkenheid vergroot. Onze ervaren dames en heren stellen veel vragen, juist omdat ze het graag perfect doen. En door deze vragen komen we meer dan eens op een uitgebreider plan van aanpak. Het werkt dus ook andersom.

De eerste indruk telt

Wij zorgen desgewenst ook voor de kleding, (haar)styling en visagie. Als visitekaartjes moet ook de uitstraling passen tenslotte. Voor meerdaagse evenementen dragen we zorg voor de logistiek en de planning en dus ook voor het wassen van de kleding en het borgen van de kwaliteit. Denk ook aan de learnings die gedeeld moeten worden om tijdens het project te kunnen blijven verbeteren. De hostesses van J.u.i.c.e Promotions kunnen onder andere worden ingeschakeld voor standbemanning, catering, beursondersteuning, congresbegeleiding, garderobe activiteiten, dealershows en recepties. In deze functies begeleiden en informeren zij uw bezoekers, vertegenwoordigen en verkopen ze jouw product of dienst én bedienen ze je gasten.

Host of hostess ben je gewoon of niet

Caroline (27) werkt sinds haar twintigste als hostess en zou niets anders willen. “Tijdens mijn opleiding als secretaresse ben ik als hostess aan de slag gegaan en ik vind het nog steeds heerlijk werk. Ik werk elke week op andere locaties en zie een heleboel van Nederland, maar ook daarbuiten. Ik werk vaak op evenementen en beurzen en in principe is de stemming daar altijd positief. Mensen zijn een dag uit en willen iets leuks beleven. Wij kunnen daar als hostesses een bijdrage aan leveren. Met een warm welkom, een praatje of met hele specifieke uitleg.

Ik heb voor de grootste bedrijven van de wereld gewerkt en heb ontzettend veel lieve collega’s leren kennen. Sommigen zie je wekelijks terug en daar bouw je echt een band mee op. We hebben met een aantal meiden zelfs een ‘Whatsapp’-groep en spreken zo nu en dan buiten het werk om met elkaar af. Wat we allemaal gemeen hebben? We zijn allemaal dienstbaar ingesteld en hebben een sterke hang naar gezelligheid. We willen het mensen en onszelf gewoon graag naar de zin maken. Zoals J.u.i.c.e. zegt in haar slogan: we zijn verantwoordelijk voor de creatie van momenten.”

Breed in te zetten hosts en hostesses

Onze hosts en hostesses zijn in te zetten op tal van verschillende manieren. Het is hun uitgebreide ervaring en flexibele houding die ervoor zorgt dat ze breed inzetbaar zijn. Dus waarom een hostess inhuren?

• Bezoekersregistratie
• Garderobes
• Kassaverkoop
• Standbemanning
• Enquêtes

J.u.i.c.e. Promotions hostess inhuren

Heb je hosts of hostesses nodig voor een eigen event, een beurs of een festival? Wij selecteren de beste mensen voor jouw event deelname en denken graag mee over het plan van aanpak voor het hostess inhuren. Zowel de styling als de visagie nemen we graag voor je uit handen. Wij leveren merkambassadeurs op iedere locatie in Nederland en daarbuiten. Neem snel een kijkje in ons portfolio. Wij sturen je graag een offerte op maat.

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK