Host of Hostess inhuren

Op zoek naar hosts of hostesses?

Wil jij een goede hostess inhuren? Die bijvoorbeeld jouw organisatie vertegenwoordigt tijdens een aankomend evenement? Wij leveren hosts en hostesses voor een dagdeel of zelfs enkele weken en kunnen je op die manier uitstekend van dienst zijn tijdens een beurs, congres of andere bijeenkomst. Wij zorgen ervoor dat jouw klanten of relaties optimaal benaderd worden. Het is de combinatie van een spontane lach en kennis van zaken die ervoor zorgt dat je geen omkijken hebt naar de ontvangst van al je relaties. Dat is het voordeel van jouw keuze om bij J.u.i.c.e. een hostess inhuren.

Hostess in jouw huisstijl

Uiteraard zorgen we voor een host of hostess in jouw huisstijl. Dat klinkt misschien wat cru, maar betekent niets meer dan dat we ervoor zorgen dat de hosts en hostesses de uitstraling van je bedrijf, product of merk uitstekend overbrengen. Want waarom zou je eenhostess inhuren die niet bij jou past? Je wil juist een host of hostess die bij jou past! En dat begrijpen wij.

Bovendien worden onze medewerkers optimaal geïnformeerd over de werkzaamheden en de doelstellingen die je hebt. Zo meten ze zich de juiste kledingstijl aan, kennen ze de meeting points en zorgen ze eventueel voor de begeleiding of logistiek van actiematerialen die je tijdens de presentatie in wenst te zetten. Je maakt een uitstekende eerste indruk, bij al je relaties of klanten, zonder dat je daar zelf omkijken naar hebt.

Breed in te zetten hosts en hostesses

Onze hosts en hostesses zijn in te zetten op tal van verschillende manieren. Het is hun uitgebreide ervaring en flexibele houding die ervoor zorgt dat ze breed inzetbaar zijn. Dus waarom een hostess inhuren? Denk aan:

• Bezoekersregistratie
• Garderobes
• Kassaverkoop
• Standbemanning
• Enquêtes

J.u.i.c.e. Promotions hostess inhuren

Heb je hosts of hostesses nodig voor een eigen event, een beurs of een festival? Wij selecteren de beste mensen voor jouw eventdeelname en denken graag mee over het plan van aanpak voor het hostess inhuren. Zowel de styling als de visagie nemen we graag voor je uit handen. Wij leveren merkambassadeurs op iedere locatie in Nederland en daarbuiten. Neem snel een kijkje in ons portfolio. Wij sturen je graag een offerte op maat.

 

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK