Instore Demonstraties

Instore demonstraties

Met effectieve en goed doordachte instore demonstraties geeft u een enorme impuls aan de verkopen van uw product of dienst. U trekt nieuwe consumenten binnen uw doelgroep aan, of u heeft de mogelijkheid een productvariatie te activeren. Door de waarde van uw product tijdelijk te vergroten of de prijs omlaag bij te stellen zorgt u voor effectieve actiemarketing, in combinatie met de mogelijkheid tot sampling. Het is de combinatie van deze elementen die tastings, animaties of (kook)demonstraties tot effectieve marketingtools maakt. Dus waar wacht u nog op?

Instore demonstraties door heel Nederland

Uiteraard kunnen we u als J.u.i.c.e. Promotions van dienst zijn door heel Nederland, met onze instore demonstraties op maat. Onze representatieve medewerkers zijn vaak reeds werkzaam binnen een supermarkt of andere retailomgeving. Daardoor hebben ze een optimale binding met de lokale winkeliers en het winkelend publiek. Uiteraard kunt u de instore demonstraties zowel in een supermarkt als tal van andere zaken plaats laten vinden, waar belwinkels, tuincentra en bouwmarkten slechts enkele voorbeelden van zijn. Wij verzorgen de instore demonstraties op iedere plaats waar u dat wenst, op basis van onze uitgebreide ervaring en flexibiliteit.

Effect op korte en lange(re) termijn

Goede instore demonstraties hebben een direct effect. Omdat ze snel een dagomzet weten te behalen die normaal gesproken past bij de tijdsspanne van een week. Daarnaast zorgen we bij uw doelgroep voor een positieve attitude ten opzichte van uw merk of product, waardoor u ook op de lange(re) termijn kunt rekenen op positieve effecten. Uit onderzoek blijkt dat de mening over een product of merk bij 60% van de consumenten positief beïnvloed wordt als het gevolg van goede demonstraties, waarbij ze de mogelijkheid hebben een product uit te proberen of te proeven.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

OOK SAMEN EEN MOOI EN SUCCESVOL PROJECT STARTEN?

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP