fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Instore demonstraties

Met effectieve en goed doordachte instore demonstraties geef je een enorme impuls aan de verkopen van je product of dienst. Je trekt nieuwe consumenten binnen de doelgroep aan, of je hebt de mogelijkheid een productvariatie te activeren. Door de waarde van je product tijdelijk te vergroten of de prijs omlaag bij te stellen, zorg je voor effectieve actiemarketing En dat in combinatie met de mogelijkheid tot sampling. Het is de combinatie van deze elementen die tastings, animaties of (kook)demonstraties tot effectieve marketingtools maakt. Dus waar wacht je nog op?

Instore demonstraties door heel Nederland

Uiteraard kunnen we je als J.u.i.c.e. Promotions met onze instore demonstraties op maat van dienst zijn door heel Nederland. Onze representatieve medewerkers zijn vaak reeds werkzaam binnen een supermarkt of een andere retailomgeving. Daardoor hebben ze een optimale binding met de lokale winkeliers en het winkelend publiek. Uiteraard kun je de instore demonstraties zowel in een supermarkt als tal van andere zaken plaats laten vinden. Denk aan belwinkels, tuincentra en bouwmarkten. Wij verzorgen de instore demonstraties op iedere plaats waar jij dat wenst. We adviseren je graag op basis van onze uitgebreide ervaring en flexibiliteit.

Effect op korte en lange(re) termijn

Goede instore demonstraties hebben een direct effect. Omdat ze snel een dagomzet weten te behalen die normaal gesproken past bij de tijdsspanne van een week. Daarnaast zorgen we bij je doelgroep voor een positieve attitude ten opzichte van jouw merk of product. Hierdoor kun je ook op de lange(re) termijn rekenen op positieve effecten. Uit onderzoek blijkt dat de mening over een product of merk bij 60% van de consumenten positief beïnvloed wordt als het gevolg van goede demonstraties. Zeker de acties waarbij men de mogelijkheid heeft een product uit te proberen of te proeven.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten in of vlakbij point of sale en heb je nog geen idee hoe je dat het beste kunt aanpakken? Wij helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van instore, nearstore en allerlei andere vormen van product demonstraties en sampling. Op zoek naar goede voorbeelden van instore demonstraties? Bekijk onze portfolio of neem direct contact op voor een advies op maat.

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK