fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Roadshows

Een pure beleving neerzetten, de doelgroep verrassen, dat is wat wij het liefste doen. Met onze roadshows maken we dat heel concreet. Een creatief plan, een zeer sterk landelijk netwerk van specialisten en promotors en een sterk logistiek apparaat zorgen ervoor dat jouw merk meer indruk maakt dan ooit.

Roadshows op de juiste locatie

Het succes van je roadshows staat of valt met het selecteren van de juiste locatie. J.u.i.c.e. Promotions heeft zeer veel ervaring met het selecteren van deze locaties, waardoor we je hier uitstekend over kunnen adviseren. Wij kennen de communicatielijnen en vragen systematisch de benodigde vergunningen voor je aan. We nemen je daarmee veel werk uit handen, geloof ons. Roadshows organiseren betekent naast het creatieve concept voornamelijk heel goed plannen. Rekening houden met de drukte op de weg en de omstandigheden op elke specifieke werklocatie.

Opvallen met je visuals

Roadshows winnen aan effectiviteit wanneer je zorgt voor opvallende visuals. In nauwe samenwerking met verschillende specialisten op het gebied van transport bieden wij je de mogelijkheid promotievoertuigen, maar ook andere visuals opvallend te bestickeren en in te richten. We zorgen voor een prachtige, maar ook praktische invulling van de raodshow, waardoor je doelgroep optimaal bediend wordt. De activatie bepaalt uiteindelijk de ervaring van de doelgroep. We kiezen samen met onze opdrachtgevers voor de juiste activatie en de juiste middelen. Zo gingen we voor Blokker op pad met een unieke percolator, zetten we op een hele bijzondere manier draagbare billboards in voor Basic-Fit en reden we voor Bavaria rond met een mobiele bar.

J.u.i.c.e. Promotions roadshows

Wat er komt kijken bij de organisatie van roadshows hebben we verteld. Hoe kunnen we je van dienst zijn met een plan op maat. Op welke manier wil je jouw doelgroep opzoeken? Denk aan LED-schermen, aan interactieve visuals of aan andere vernieuwende mediadragers? Wij denken graag mee. Bekijk het portfolio van J.u.i.c.e. Promotions of ga eens in gesprek met een van onze creatieven. Druk op deze contact link en we plannen snel een brainstormsessie met je in. Wedden dat het nieuwe inzichten geeft?!

guerrilla marketing Basic-fit roadshows

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK