Roadshows

Een pure beleving neerzetten, de doelgroep verrassen, dat is wat wij het liefste doen. Met onze roadshows maken we dat heel concreet. Een creatief plan, een zeer sterk landelijk netwerk van specialisten en promotors en een sterk logistiek apparaat zorgen ervoor dat uw merk meer indruk maakt dan ooit.

Roadshows op de juiste locatie

Het succes van uw roadshows staat of valt met het selecteren van de juiste locatie. J.u.i.c.e. Promotions heeft zeer veel ervaring met het selecteren van deze locaties, waardoor we u hier uitstekend over kunnen adviseren. Wij kennen de communicatielijnen en vragen systematisch de benodigde vergunningen voor u aan en nemen u daarmee veel werk uit handen.

Opvallen met uw visuals

Roadshows winnen aan effectiviteit wanneer u zorgt voor opvallende visuals. In nauwe samenwerking met Euromobile.nl bieden wij u de mogelijkheid promotievoertuigen, maar ook andere visuals opvallend te bestickeren en in te richten. We zorgen voor een prachtige, maar ook praktische invulling waardoor uw doelgroep optimaal bediend wordt. De activatie bepaalt uiteindelijk de ervaring van de doelgroep. Wilt u meer weten over onze roadshows en de specifieke mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

OOK SAMEN EEN MOOI EN SUCCESVOL PROJECT STARTEN?

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP