fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Shopper Marketing

Shopper marketing begint steeds beter te landen binnen het marketing vak. Juist door shoppers aan te spreken op basis van psychologische concepten, heb je de mogelijkheid de juiste toon aan te slaan. We adviseren je graag hoe je shopper marketing goed in kunt zetten. Wij zorgen ervoor dat we je specifieke doelgroep op de juiste manier aanspreken. Het is de combinatie van onze uitgebreide ervaring en onze wens tot innovatie die J.u.i.c.e. Promotions je ideale partner op dit gebied maakt.

Target de shopper

Met shoppermarketing richt je je heel duidelijk op de shopper, in plaats van de consument in het algemeen. Shoppers maken de aankoopbeslissingen, waardoor het van belang is om hun (aankoop)gedrag te beïnvloeden. Bijvoorbeeld met behulp van je markting- en communicatiemix. Het aanslaan van de juiste toon zorgt er samen met een representatieve vertegenwoordiging voor dat je doelgroep de beslissing tot aankoop neemt. Shopper marketing leent concepten uit de psychologie en voegt die toe aan de traditionele marketingconcepten. Hierdoor ontstaat er een waardevolle combinatie van factoren, waar we je graag meer over vertellen of direct mee van dienst zijn.

Shopper marketing vanuit jouw brand

Een effectieve toepassing van shopper marketing staat of valt met de kennis van jouw merk. We verdiepen ons uitgebreid in je merk en de gewenste uitstraling. Op basis daarvan spreken we shoppers op de meest optimale wijze aan. Zodat je een oplossing kunt presenteren die aansluit bij de wensen van je doelgroep. Shopper marketing helpt je bij het activeren van je merk. Bij dat deel van je doelgroep dat de aankoopbeslissingen maakt. Hierdoor valt er al op korte termijn een prachtig resultaat te behalen.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je eens shoppen bij een promotiebedrijf met tientallen jaren ervaring? We nodigen je van harte uit om eens langs onze schappen te gaan. In onze portfolio vind je veel verscheidenheid in opdrachten en uitvoeringen. Wij kunnen helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van shopper marketing activaties in iedere vorm. Van instore demonstraties tot aan street sampling en van nearstore activaties tot flyercampagnes. Vul het contactformulier in op voor vrijblijvend advies.

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK