Flyering

Flyering voor de promotie van uw product of dienst

De Flyering teams van J.u.i.c.e. Promotions komen o.a. in actie op straat en op het strand, tijdens beurzen, events. Eigenlijk overal waar u uw doelgroep wilt bereiken. Deze traditionele en relatief goedkope vorm van promotie werkt nog steeds uitstekend. Al moet het wel professioneel worden uitgevoerd. Met name de flyer (inclusief aanbieding)! Ook is de aankleding en de boodschap essentieel voor succes. Ook de assertiviteit van het flyerteam zijn belangrijke onderdelen. Desondanks is de doelgroep ook van cruciaal belang.

Flyering met de juiste uitstraling

Uw flyerteams zullen bestaan uit representatieve en assertieve promotors. Dames en heren die over uitstekende communicatieve vaardigheden beschikken. Voorafgaande aan de actie krijgt ieder promotieteam een merk gerichte instructie. Hieruit volgt dat ze de juiste attitude uitstralen en de boodschap kort en bondig kunnen overdragen. Op drukke locaties wordt de focus gelegd op uw core doelgroep. Dit zorgt voor een optimale conversie. Bij retail en horeca campagnes, maar ook op evenementen en festivals, waarbij directe conversie gewenst is wordt de aanpak vooraf en tijdens de actie regelmatig met de leidinggevende besproken.

Mogelijkheden van flyering

Flyerteams kunnen niet overal worden ingezet. Vaak is er een vergunning nodig. Het regelen van deze vergunningen kan veel tijd kosten. Wij weten immers waar en bij wie we moeten aankloppen. Wij nemen het vergunningentraject dan ook graag uit handen.

Meer weten over de mogelijkheden van Flyering?

Neem dan contact op met onze sales afdeling, telefoon 020-5813070 of email!

promotie flyer nix18

Gerelateerde diensten

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK