Waarom zit Pepijn op de wc? Klik hier!
Hij kreeg van ons een sample van Page.

Promotiewerk

Op zoek naar promotiewerk vacatures?

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

Wil jij graag werken in jouw eigen regio en ben jij op zoek naar een leuke promotie bijbaan? Dan is promotiewerk iets voor jou! Promotiebureau J.u.i.c.e. Promotions is op zoek naar nieuwe promotiemedewerkers in heel Nederland!

Een bijbaan in promotiewerk is leuk!

Promotiebureau J.u.i.c.e. Promotions verzorgt de leukste promotieacties voor veel bekende bedrijven en merken zoals Innocent, Mentos, Kleenex, Starbucks en Tony’s Chocolonely. Onze promotors worden ingezet in promotieteams voor onder andere hostess- en chauffeurswerk, fotomarketing, evenementen, beurzen en supermarktdemonstraties. Sluit je bij ons aan voor een promotie bijbaan en jij zult werken in zorgvuldig samengestelde teams van doorgaans jonge mensen of als specialist op locatie. Zo ben je telkens het visitekaartje van een ander merk!

Online inschrijven voor promotiewerk

J.u.i.c.e. Promotions is altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe medewerkers die communicatief vaardig zijn en het een uitdaging vinden om onze merken te vertegenwoordigen! Lijken de bovenstaande werkzaamheden jou leuk, ben je 18 jaar of ouder en wil je tijdelijk, als bijbaan of fulltime aan de slag bij J.u.i.c.e.? Schrijf je dan direct in voor een promotie bijbaan via ons INSCHRIJFFORMULIER.

Na het versturen van de inschrijving voor een promotie bijbaan ontvang je een email (check ook je spam) en nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Amsterdam.

*Je kunt je niet voor 1 specifieke functie aanmelden, maar we staan altijd open voor jouw 
wensen en voorkeuren.

WANT TO START A SUCCESFUL PROJECT WITH US?

FEEL FREE TO CONTACT US