Waarom zit Pepijn
op de wc?
Hij kreeg van ons een
sample van Page.
Lees nu gauw de
case van Page Vochtig.

Promotiewerk

Op zoek naar promotiewerk vacatures?

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

Wil jij graag promotiewerk in je eigen regio doen? ? Dan is promotiewerk bij J.u.i.c.e. Promotions iets voor jou! Promotiebureau J.u.i.c.e. Promotions is namelijk op zoek naar nieuwe promotiemedewerkers in heel Nederland!

Een bijbaan in promotiewerk is leuk!

Promotiebureau J.u.i.c.e. Promotions verzorgt de leukste promotieacties voor veel bekende bedrijven en merken zoals Innocent, Mentos, Kleenex, Starbucks en Tony’s Chocolonely. Onze promotors worden ingezet voor promotiewerk in teams of individueel voor de leukste opdrachten op het gebied van hostess- en chauffeurswerk, fotomarketing, evenementen, beurzen en supermarktdemonstraties. Meld jij je ook aan voor een bijbaan in promotie? Dan ben jij binnenkort misschien ook wel het visitekaartje van steeds een ander merk!

Ben jij een geboren host of hostess, chauffeur of promotor? Of werk je graag op festivals, beurzen en evenementen of in de winkel? Meld je dan aan voor promotiewerk in een van onze promotieteams. Laat ook weten in welke regio je graag wilt werken. Misschien studeer je wel in Amsterdam, maar wonen je ouders nog in Enschede, of andersom. We werken door het hele land, van Groningen tot aan Maastricht, van Leeuwarden tot Nijmegen en van Utrecht tot Texel.

Online inschrijven voor promotiewerk

J.u.i.c.e. Promotions is altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe medewerkers. Ben jij communicatief vaardig en vind je het een uitdaging om onze merken te vertegenwoordigen! Lijken de bovenstaande werkzaamheden je leuk, ben je 17 jaar of ouder en wil je tijdelijk, als bijbaan of fulltime aan de slag bij J.u.i.c.e.? Schrijf je dan direct in voor een promotiewerk via ons INSCHRIJFFORMULIER.

Na het versturen van de inschrijving voor een promotiewerk ontvang je een email (check ook je spam) en nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Amsterdam.

*Je kunt je niet voor 1 specifieke functie aanmelden, maar we staan altijd open voor jouw 
wensen en voorkeuren.

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK