Promotiewerk

Op zoek naar promotiewerk?

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

Wil jij graag werken in jouw eigen regio en ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? Dan is promotiewerk iets voor jou! Promotiebureau J.u.i.c.e. Promotions is op zoek naar nieuwe promotiemedewerkers in heel Nederland!

Een bijbaan in promotiewerk is leuk!

Promotiebureau J.u.i.c.e. Promotions verzorgt de leukste promotieacties voor veel bekende bedrijven en merken zoals Innocent, Mentos, Kleenex, Starbucks en Tony’s Chocolonely. Onze promotors worden ingezet in promotieteams voor onder andere hostess- en chauffeurswerk, fotomarketing, evenementen, beurzen en supermarktdemonstraties. Je werkt in zorgvuldig samengestelde teams van doorgaans jonge mensen of als specialist op locatie. Zo ben je telkens het visitekaartje van een ander merk!

Online inschrijven voor promotiewerk

J.u.i.c.e. Promotions is altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe medewerkers die communicatief vaardig zijn en het een uitdaging vinden om onze merken te vertegenwoordigen! Lijken bovenstaande werkzaamheden jou leuk, ben je 18 jaar of ouder en wil je tijdelijk, als bijbaan of fulltime aan de slag bij J.u.i.c.e.? Schrijf je dan direct in via ons INSCHRIJFFORMULIER.

Na het versturen van de inschrijving ontvang je een email (check ook je spam) en nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Amsterdam.

*Je kunt je niet voor 1 specifieke functie aanmelden, maar we staan altijd open voor jouw 
wensen en voorkeuren.

OOK SAMEN EEN MOOI EN SUCCESVOL PROJECT STARTEN?

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP