Sampling

Sampling prikkelt de zintuigen

Sampling biedt uw doelgroep de mogelijkheid uw product daadwerkelijk in handen te krijgen, te zien, proeven, ruiken, voelen en te ervaren onder de meest gunstige voorwaarden. Er is geen eerlijkere en directere manier van promotie. Ervaren is geloven!

Full service sampling bureau

J.u.i.c.e. Promotions zorgt voor de basisvoorwaarden: de juiste locaties, het juiste moment en de juiste boodschap. De combinatie van opvallende en praktische materialen en enthousiaste merkambassadeurs doet de rest. Onze teams creëren een onvergetelijk moment en zorgen voor een positieve attitude ten opzichte van uw product. Uw merk wordt geassocieerd met een unieke beleving, een verfrissing, een moment van rust of een positieve verrassing. Hiermee dragen we niet alleen zorg voor een directe verkoopimpuls, maar zijn er daarnaast zeer positieve lange termijn effecten meetbaar.

Sampling en attentiewaarde

Sampling zorgt voor uitstekende resultaten, dankzij de hoge attentiewaarde. Door een product, sample of een speciale proefverpakking uit te delen, krijgt de consument uw product in handen, en vaak op de plek waar het ook direct kan worden gekocht. Er is geen effectievere methode om consumenten aan te zetten tot een aankoop.

Uit diverse onafhankelijke onderzoeken blijkt dat meer dan 80% van de Nederlanders sampling een prettige manier vindt om met nieuwe producten in aanraking te komen. Met een campagne heeft u bovendien de mogelijkheid om een grote en specifieke doelgroep te bereiken. Onze pragmatische en cross mediale werkwijze heeft zich in de loop der jaren als zeer effectief bewezen en blijkt een zeer waardevol onderdeel binnen de marketingmix.

Elke vorm van samples uitdelen verdient een eigen aanpak

De mogelijkheden zijn eindeloos en als specialist vertellen we je er graag alles over. Denk bijvoorbeeld eens aan sampling op:

  1. Beach
  2. City
  3. Beurs
  4. Station
  5. Event
  6. Near Store
  7. SWAP
  8. Multi Channel
  9. Channel

Plannen voor een sampling campagne? Of benieuwd naar een creatieve mogelijkheid om jouw product onder de aandacht te brengen van de doelgroep?
Neem dan contact op met ons, telefoon 020-5813070 of vul het contactformulier in. We vertellen je graag alles over onze passie!

 

Summer sampling Stegeman Amsterdam

Gerelateerde diensten

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK