Event Sampling

Event Sampling is populair

Event Sampling is naast Beach Sampling een zeer gewaardeerde vorm van promotie. Waar sampling in het algemeen al erg goed gewaardeerd wordt, is het bij deze vormen van fieldmarketing opvallend hoe positief men reageert. Wij wijten het aan de de ontspannen setting en de relevantie van de promotie campagne. Bij sampling op events heb je geweldige mogelijkheden om een hele grote en specifieke doelgroep in een keer te bereiken. De muziek of sport die leading is in het evenement bepaalt vaak de doelgroep.

Vergunningen op evenementen

Event Sampling is een grote uitdaging. Niet alle  organisatoren zitten te wachten op een samplingteam. Op veel evenementen is de beleving een zeer belangrijke factor. Het creëren van belevingen wordt dan ook verwacht van de sponsoren en partners van het evenement. De kosten voor een campagne liggen door de vergunning en de productie van concept en middelen dan vaak ook hoger dan bij veel andere vormen van sampling. Deze investering is uitstekend ui te leggen vanwege de grote specifieke doelgroep en de garantie op succes.

Event Sampling is maximale beleving en garantie op succes!

Event Sampling met resultaat

Wij nemen graag de gehele organisatie van uw Event Sampling campagne uit handen. We leggen contact met de organisaties uit ons netwerk en zorgen voor een conceptplan waar zowel u als de bezoekers van het evenement enthousiast van worden.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

WANT TO START A SUCCESFUL PROJECT WITH US?

FEEL FREE TO CONTACT US