Zoeken

Promotiebureau

Visie J.u.i.c.e. Promotions

Promotie, fieldmarketing, activatie of face to face communicatie, er worden veel verschillende namen gebruikt voor onze dienstverlening. Wat veel belangrijker is, is de toegevoegde waarde van onze business binnen de media mix. Promotie is sterker en eerlijker dan welk medium dan ook. De doelgroep kan het product of de dienst zelf ervaren en direct zijn/haar mening staven. Zeg maar eens nee tegen iemand persoonlijk!

Merkentrouw opbouwen met een promotie campagne

Promotieteams zorgen voor de ultieme beleving van het merk, maar niet het enige middel. Promotie komt optimaal tot zijn recht als onderdeel van de mediamix, een gedegen activatieplan waar zowel above- als below-the-line acties in zijn opgenomen. Een plan dat de doelgroep niet alleen bereikt, maar daadwerkelijk ‘beraakt’. Wij zijn van mening dat uw doelgroep echt moet opgaan in uw merk.

Creating excitement met promotieteams
Naast beleving is promotiebureau J.u.i.c.e. Promotions altijd op zoek naar een tweede of derde contactmoment om uw doelgroep extra te triggeren. We bouwen graag meerdere follow-up momenten in binnen het actiemechanisme, zodat we de consument direct dat ene duwtje over de drempel kunnen geven dat nodig is om langdurig voor u te kiezen. Merkentrouw start uiteindelijk bij een eerste positieve ervaring en een juist vervolg.

Missie

Promotiebureau J.u.i.c.e. Promotions wil organisaties ondersteunen in het activeren van hun merken door middel van 1-op-1 beleving. We willen mensen en bedrijven beraken en zorg dragen voor bewijslast in cijfers, tekst en beeld. J.u.i.c.e. Promotions wil daarin een succesvolle en zowel voor de medewerkers, leveranciers en opdrachtgevers een inspirerende en continu vernieuwende organisatie zijn.